Konkurs sklepu hurtel.com. Wygraj zegarki sportowe od Joyroom!
Już po raz kolejny sklep internetowy z akcesoriami GSM - hurtel.com organizuje konkurs w serwisie Facebook. Tym razem do zdobycia jest zestaw dwóch zegarków sportowych marki Joyroom. Przed internautami łatwe zadanie: wystarczy określić, z kim chcą spędzać wolny czas.
2023-04-17, 09:04

Pomysłów jest wiele

Chwila w ogrodzie z córką? A może wypad w góry z bratem? W aktualnym konkursie organizowanym przez sklep hurtel.com nie ma jednej, poprawnej odpowiedzi. Tym, co liczy się tu najbardziej, jest kreatywny pomysł na wspólne chwile. Nie bez znaczenia jest również sposób przedstawienia pomysłu: zabawna rymowanka, malowniczy opis, obrazek... Wszystkie metody są dozwolone.

Jak wziąć udział udział w konkursie sklepu hurtel.com?

Aby wziąć udział w zabawie, wystarczy posiadać aktywne konto w serwisie Facebook. Osoby, które chcą zawalczyć o zestaw zegarków sportowych, powinny odwiedzić profil organizatora, to jest facebook.hurtel.com i w przypiętym poście udzielić odpowiedzi. Czas na realizację zadania facebookowicze mają od 17.04 do 04.05.2023 r. Wszystkie szczegóły ujęte zostały w regulaminie dostępnym w poście konkursowym oraz na stronie www.hurtel.com, w zakładce "blog".

Warto ruszyć głową

Cel konkursu łączy promowanie zegarków sportowych Joyroom, ale także przypomnienie nam wszystkim, jak ważne osoby przebywają wokół nas. Pośrednio jego rolą jest również pobudzenie zmysłu kreatywności pośród wszystkich, którzy tylko zechcą wziąć udział w zabawie. Poprzednie wydania konkursów w serwisie Facebook cieszyły się bardzo dużą popularnością. Jak zaznacza organizator, najnowsza edycja również zapowiada się bardzo ciekawie – szczególnie że do zdobycia są cenne smartwatche od Joyroom (modele JR-FT3 oraz JR-FT3 PRO). Te sportowe zegarki mogą przyczynić się do jeszcze większej liczby wspólnych chwil – chociażby na aktywności sportowej.

Konkurs trwa od 17.04, godz. 9:00 do 04.05.2023 r., godz. 12:00. Ogłoszenie wyników odbędzie się na profilu organizatora 04.05.2023 r., godz. 12:10.

Link do konkursu: Czas na Was!

Natalia Zalopana
Specjalista do spraw marketingu